tiistaina, maaliskuuta 09, 2010

Aurinkoista maaliskuuta!

Kevät aurinko on alkanut ihanasti lämmittää.
Minä olen ollut yrittäjä kurssilla ja aika on arvatenkin kulkenut kuin siivillä. Kävin viimeviikolla Helsingissä kangasmessuilla katselemassa kankaita. Ja uusi leikki-mekko mallisto on valmistunut mielessäni. Nyt odottelen kankaita ja toivon niiden saapuvan tämän viikon loppu puolella. Kevääksi ja kesään on luvassa ihania raikkaita värejä yhdistettynä ohueen pysty raitaan ja pieniin palloihin. Ja näissä kuoseissa oli sopivat värit myös pojille, joten jotain uutta on tulossa myös pienille pojille. Suunnittelin pojille ainakin paimen pojan lippahatun ja myös liivi olisi mukava kevään ja kesän juhliin pojalle.

Olen ottanut selvää asioista ja saanut luvan koemarkkinointiin, vaikka minulla ei ole vielä yritystä. Joten tuotteitani saa ostaa täältä netin kautta ja tietysti suoraan minulta täällä Lappeenrannan aluella. Kunhan saan laskutusta koskevat asiat järjestykseen.

2 kommenttia:

  1. Ai miten hienoja uutisia sain lukea täältä!
    Eikun tilailemaan!!
    Upeaa ja aurinkoista kevättä siulle!

    VastaaPoista
  2. Odottelin, jos kankaat olisi jo tulleet tänään, mutta ei vielä. Täytyy siis malttaa vielä jokunen päivä odotella.
    Sain tossa juuri valmiiksi ihanan pellavamekon ja huomenna ompelen siihen sopivan takin. Laitan kuvia tänne, kun saan valmiiksi.

    VastaaPoista