maanantaina, elokuuta 30, 2010

Pupuhattu


Talven tuiskuja ajatellen olen ommellut pupu hatun, jota kuvasimme kesä helteessä.

Mansikkamekko



Harmillista, että syksyn ompelukursseille oli ilmottautuneita liian vähän, joten kursseja ei päästy käynnistämään. Yritetään myöhemmin uudelleen paremmalla onnella. Mukavaa syksyä kaikille! Ja ihania ompeluhetkiä!

Kukkopillin maalaus kilpailut


Päätimme tänä vuonna osallistua kukko pillin maalauksen Suomen-mestaruus kilpailuihin.
Olemme lasten kanssa käyneet joka vuosi hiekka linnalla maalaamassa kukko pillit ja tämä olikin siis jo Lauran toinen maalaus kerta. Vaikka ikää on vasta kaksi ja puoli vuotta. Laura oli nuorin osallistuja näissä kilpailuissa.


Ja tässä sitä sitten kätellään Heli Pukkia joka toimi tuomarina. Laura voitti alle koulu ikäisten sarjassa kolmannen sijan. Ja kyllä sitä kukkoa maalattinkin huolella. Itku nimittäin pääsi Lauralta, kun maalaus aika loppui ja piti taiteilu lopettaa.

Olen vuosien varrella huomannut, että kaikki lapset rakastavat maalaamista. Lapset jotka meillä on olleet mukana, kun ollaan pillejä käyty maalaamassa, ovat ihan hiljaa ja maalaavat. Siinä hetkessä on jotain taian omaista.


Ja tässä Tuomatina toiminut Heli Pukki lausuu niin kauniita sanoja, että äitinä olin ihan pökerryksissä.
Suunnilleen näin, että vaikka ei nyt ihan Einon päivä vielä ole. Tekee mieli sanoa että, tässä kukossa on värien käyttössä jotain voimakasta ja runollista ilmettä.
Ja mikä parasta tällä kukolla on kultaraita selässä.

Kesäpäivä heinäkuussa